Melkwinning

Of u nu meer koeien in minder tijd wilt melken of zich juist meer richt op veiligheid en comfort, DeLaval heeft de juiste melkstal en melkapparatuur voor u.

Melkstallen die 15 tot 20 jaar oud zijn voldoen niet meer aan de moderne koeverkeereisen, koegrootte of melkwensen. Verouderde melkapparatuur kan problemen geven met de melkkwaliteit en uiergezondheid. Ook is het zo dat uw melkapparatuur ongeveer 1.500 tot 2.000 uur per jaar gebruikt 

wordt, dus als het niet up-to-date is zal het niet optimaal functioneren.

Een moderne, effectieve melkstal kan uw rendement vergroten door u in staat te stellen de hoogste kwaliteit melk te produceren. DeLaval kan u in uw melkkwaliteitswensen voorzien met de nieuwste melkmeters, melkindicatoren, melkstellen, tepelvoeringen, slangen, vacuüm, automatisering, melkstallen, selectiehekken, filters, melk-/luchtafscheiders en nog veel meer.

We bieden allerlei soorten melkwinningsoplossingen die ontworpen zijn voor een uitstekende melkhygiëne, om de uiergezondheid te verbeteren, de arbeidskosten te verlagen, uitbreiding in de toekomst mogelijk te maken en voor alle andere mogelijke behoeften.